Koi Vijver van Andel
Welkom

Welkom bij Koi Vijver van Andel uit Harlingen, Nederland

Hallo, allereerst welkom op onze site.
 
Sinds 1998 zijn wij bezig met het houden van een gewone vijver, en vanaf 2003 met een Koi vijver. In de loop der jaren daarna is de vijver geregeld veranderd met als resultaat een Koi vijver van 20m3. De filtratie heeft al die jaren niet stil gestaan. Van een zelfgemaakt 4 kamerfilter van 4 GFT containers, die 5 jaar geleden werden vervangen door 2 sieve filters en een 3 kamer filter.
 
Wij blijven bezig met alles wat wij leuk vinden, daarbij worden wij omringd met goede vrienden die samen met ons Koi houden als hobby hebben en men elkaar van informatie voorziet waar iederen wat aan heeft. Want vergeet niet: 'samen weet men meer dan alleen'.

 

Mocht je op de site niet de juiste informatie vinden schroom dan niet en stel je vraag via het contact formulier. we zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.

Ook hebben we een breed netwerk waar we je naartoe kunnen verwijzen die voor je een vijver kunnen aanleggen, zoals folie plaatsen/lassen, een gat voor je vijver graven en al de benodigdheden die je daar maar voor nodig hebt. Zoals pompen uv-lampen etc.Ook wij gebruiken al jaren Shinsuke Koi Producten.
En we kunnen u vertellen dat we zeer tevreden zijn over de resultaten.
 

Agenda november 2020

deze maand geen agenda

Blog 27 juli 2020

Koi Vijver van Andel Logo op Polo

Wat zijn wij blij, tijdens het KoiCave bezoek mochten we iets gaafs in ontvangst nemen. Ons eigen Logo op een

Koi Vijver van Andel
Pieter Jelles Troelstrastraat 39
8862 AM Harlingen
06-25085293

Koi Vijver Van Andel
© 2020 PoVelty