Koi Vijver van Andel
Welkom

Shinsuke Healthy Up

Prijs : € 37,50

Bestel hier. (U wordt door gelinkt naar Koi Huis.NL)
 Shinsuke Healthy Up is een wat we een "functie koivoer” noemen gemaakt van gefermenteerde krabben, chitosan, chitine, chitosan oligosaccharide en natuurlijke carotenoïden.

Shinsuke Healthy Up is gemengd met vele soorten vitaminen om uw koi gezond te houden. Shinsuke Healthy Up heeft diverse effecten op de koi, waarvan één de verbetering van de bloedcirculatie is. Koi hebben een grote hoeveelheid kleine bloedvaten en het bloed moet dan ook dun zijn om de mineralen door het hele lichaam te sturen. Het voordeel hiervan is dat de cellen efficiënt afval enendotoxinen¬† kunnen afscheiden, wat resulteert in een gezonde stofwisseling en een algehele betere conditie van de koi. Dit helpt voorkomen dat de Koi vatbaar is voor ziekten.

Voorbeeld, de oorzaak van een gelige getinte huid komt door endotoxinen, het stimuleren van de verwijdering vanendotoxinen vermindert de ongewenste gelige tint. Shinsuke Healthy Up werkt op de muceuze cellen van de Koi, de pigmentcellen, evenals de inwendige organen; Dit betekent dat de huid helder wordt en meer glans krijgt.
Koi kwekers van wereldklasse, hun ervaring:

In juni 2014 is de Sakai Fish Farm begonnen om onze producten te gebruiken in combinatie met kleurvoer. Door het gebruik van Shinsuke Healthy Up & Shinsuke Mineral Plus behaalde de SFF al snel resultaat en verdween de  gelige en doffe huid op hun Sanke.

Shinsuke Healthy Up zorgt voor een goede doorbloeding zodat de mineralen goed opgenomen kunnen worden door de cellen. Daarnaast zal de Koi meer ongewenste afvalsstoffen beter en efficiënter afscheiden. "De combinatie van kleurvoer en Shinsuke Healthy Up bij hoge temperaturen resulteerde in een heldere en gezonde huid” Aldus Kentaro Sakai.

Zoals eerder vermeld, de oorzaak van de gele tint is lichaamsafval (endotoxinen). Het gebruik van Shinsuke Healthy Up and Shinsuke Mineral Plus zorgt voor extra zuurstof in elke cel. De extra zuurstof zorgt ervoor dat cellen een "reset” krijgen en de afvalstoffen uiteindelijk kunnen worden afgevoerd.Voordelen Shinsuke Healthy Up

- Zorgt voor een zeer sterk immuunsysteem
- Verminderd stress
- Verbetert de kleur
- Voorkomt wonden en zweren
- Anti bacteriële werking
- Veilig alternatief voor anti-biotica

Extra informatie
Gewicht: 150 gram

Dosering: Besprenkel uw koivoer licht met water en meng de Shinsuke Healthy Up er doorheen. U kunt de koi gewoon voeren zoals u normaal gewend bent.

Agenda mei 2021

deze maand geen agenda

Blog 11 januari 2021

Karperpokken

Visziektes / Door Roy van Koi 2000 Zeker beginnende hobbyisten kunnen enorm schrikken wanneer zij karperpokken ontdekken op hun koi. Karperpokken

Koi Vijver van Andel
Pieter Jelles Troelstrastraat 39
8862 AM Harlingen
06-25085293

Koi Vijver Van Andel
© 2020 PoVelty