Van 25 mei 2019

Tot 26 mei 2019

10:00 - 17:00 uur

Euregio Koi Show 25 en 26 Mei 2019

Bij de Euregio Koi Show 2019 kunt u genieten van Japanse sferen. Een volwassen koishow waar hobbyisten en dealers samen strijden om de hoogste eer, het behalen van de titel Grand Champion. KOI in allerlei soorten en maten zwemmen deze dagen in bassins, welke staan opgesteld op de zonneweide nabij P-1 op het Hulsbeek.Met deelnemers uit Duitsland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, België , Frankrijk en natuurlijk uit ons eigen Koi-land Nederland, hebben wij opnieuw een sterk internationaal deelnemers veld.

Wij streven er ook dit jaar weer naar om voor een ieder iets op deze show te brengen. Dit zal gelden voor diverse variëteiten koi , koi-gerelateerde producten en zaken die met de aanleg van vijver en tuin te maken hebben.

Spectaculair zijn natuurlijk weer de Jumbo’s, koi met afmetingen van soms wel 80/90 centimeter.

Daarnaast kunnen ook bonsailiefhebbers dit jaar weer hun hart weer op halen tijdens de Euregio koi show. Leden van een regionale bonsaivereniging zullen tijdens de show hun collectie tentoonstellen en u voorzien van de nodige informatie betreffende deze miniatuur boompjes.

U wordt tijdens de Euregio Koi show 2019 getrakteerd op een serieuze wedstrijd waarbij sfeer en een goed humeur de boventoon blijven voeren. Samen met sponsoren is het ons gelukt om ook dit jaar de entree laag te houden.

Bereikbaarheid

Het Hulsbeek Oldenzaal

Bereikbaar via A1 afslag 32 Oldenzaal, daarna borden Het Hulsbeek volgen en naar parkeerplaats P1.

Voor verdere informatie verwijzen we u graag naar de eigen website Klik hier.

Klik hier voor meer informatie over het Hulsbeek