Blog

21
augustus

Holland Koi Show 2016 19 tm 21 aug

Afgelopen weekend was weer het jaarlijkse Holland Koi Show evenement in Arcen.

We waren vrijdag vertrokken richting het zuiden en waren zo rond 14.00 uur aangekomen bij onze Bed and Breakfast.  Die dag zijn we niet naar het evenement geweest. De volgende ochtend hebben we eerst lekker genoten van ons ontbijt dat geserveerd was.Vervolgens zijn we richting de Kasteel tuinen van Arcen gelopen (zo'n 300m hemelsbreed) en zijn we eerst even bij Marlice en Peter van Enjoi Life, Enjoy Koi geweest.  Daar was een hele leuke verrassing, Marlice had een sleutelhanger met ons logo erop gemaakt. Echt fantastisch en super blij ermee.

      

Daarna hebben we lekker rond gelopen over het terrein en zijn we ook even langs Stefan en Francoise van Arts & Ants geweest. Daar heb ik kennis gemaakt met Yoshihiro Yamamura van Shinsuke, wat een fijne man kun je echt mee lachen.Ook kwamen we Johan Raaijmakers tegen die ik genomineerd had voor de Enjoy Life, Enjoy Koi Bucket.  Dit was de eerste keer dat we elkaar in persoon met elkaar gesproken tehebben, Het was een leuk gesprek vooral als het over onze uit de hand gelopen hobby praten. Ben heel erg benieuwd hoe zijn verhaal in het nieuwe magazine staat.  Johan het was leuk je gesproken te hebben.Tot zover een klein gedeelte van wat we die dag hebben gedaan en beleefd.

Daar hebben we een aantal foto's gemaakt en die willen we graag met u delen..Klik op de foto om naar de foto reportage te gaan.


Koi Vijver van Andel   |   Pieter Jelles Troelstrastraat 39   |   8862 AM Harlingen   |   06-25085293
  Koi Vijver Van Andel copyright 2013 PoVelty