Blog

17
augustus

Holland Koi Show 15 t/m 17 aug 2014

We zijn vrijdag 15 augustus vertrokken naar Arcen en hadden daar een leuke Bed & Breakfast geboekt, hier hebben we vorig jaar ook gelogeerd (het ontbijt is hier super).

 

 
Toen we eenmaal gesetteld waren zijn we naar de kasteel tuinen van arcen toe gelopen daar waar ook de show plaats vond.


 

Het was in het begin van de dag nog wel aardig weer maar later in de middag begon het al aardig te regenen, maar dat mocht de pret niet drukken. We hebben een rondje gelopen en gekeken wat er dit jaar allemaal te bezien was. Het zag er zoals altijd weer gezellig uit.

 

Toe we het meeste gezien hadden kregen we wel trek in iets te eten. We zijn toen weer richting het dorp gelopen en hebben daar een cafetaria op gezocht (maar die zit vlak bij de B&B) en hebben daar lekker een vette snack gehad.

De volgende dag zijn we weer naar de show gegaan en hebben toen lekker op ons gemak alles kunnen bekijken, ook zijn we daar weer bekenden tegen gekomen, zelfs personen uit onze eigen woonplaats.

Grand Champion and the Supreme of 2014 at the Holland Koi Show te ArcenWe hebben ons lekker vermaakt en zullen volgend jaar zekers weer gaan.

Voor meer foto's verwijs ik jullie door naar mijn Foto album, daar staan de foto's die we in de drie dagen van de Holland Koi Show 2014 gemaakt hebben. Klik hier


Koi Vijver van Andel   |   Pieter Jelles Troelstrastraat 39   |   8862 AM Harlingen   |   06-25085293
  Koi Vijver Van Andel copyright 2013 PoVelty