Blog

16
december

Enjoy Llive Enjoy Koi

Hallo allemaal, ik ben Marlice Veenendaal

Ik ben al een tijd creatief bezig met mijn hobby, pyrografie, ook wel houtbranden genoemd. Ik ben begonnen met het namaken van allerlei dieren en voorwerpen. Het is allemaal begonnen toen ik een keer als cadeau voor iemand een Koi had gemaakt en de vraag van anderen kreeg of ik ook hun koi wilde namaken. Ik heb toen mijn eigen facebook pagina gemaakt en ben begonnen met mijn werk te posten en reclame te maken. Voor ik het wist werd ik uitgenodigd voor Koi Shows en kreeg ik opdrachten van over de hele wereld, best cool toch? Ik ben ook begonnen met het maken van mega grote reclame borden voor bedrijven, bordjes met koi en tekst voor in de tuin of bij de voordeur en nu zelfs ook super leuke klompen sleutelhangers. Ik vind het prachtig om met hout te werken, dit maakt het erg uniek.Mochten jullie vragen hebben of iets willen bestellen dan kan je me contacten via mijn  facebook pagina : www.facebook.com/enjoylifeenjoykoi

of me te mailen : marliceveenendaal@yahoo.com   met graag als onderwerk "koi"

Ik hoop jullie binnenkort te spreken!Koi Vijver van Andel   |   Pieter Jelles Troelstrastraat 39   |   8862 AM Harlingen   |   06-25085293
  Koi Vijver Van Andel copyright 2013 PoVelty